бесплатно
180 страниц 5 часов чтения

Приманка сатани. Жити вільними від смертельної пастки образи

Книжка, яку ви зараз тримаєте, є, можливо, найважливішою зустріччю з істиною у вашому житті. Я можу сказати це з упевненістю не тому, що сам написав її, а через її тематику. Питання образи — сама суть приманки сатани — часто є найскладнішою перешкодою, з якою людина має зіткнутися та подолати.

З моменту появи цієї книжки минуло десять років. Упродовж цього періоду ми отримали незліченну кількість листів і численні свідчення про те, як життя людей, сімей та служінь були зцілені й перемінені істинами зі Слова Божого, що міститься в цій книжці. Ми додали вибірку, щоби підбадьорити вас. За всі ці свідоцтва ми радіємо й віддаємо Богові всю славу!

Один лідер поділився: «Наша церква перебувала в центрі величезного розколу. Це здавалося безнадійним. Я дав копію „Приманки сатани“ кожному старійшині. Ми подолали розкол, і сьогодні церква єдина!»

Також було врятовано багато шлюбів. Нещодавно після виступу в штаті Небраска до мене підійшла пара. Дружина зізналася: «Десять років тому я була ображена лідерами цієї церкви. Я відчувала гіркоту, стала підозрілою, постійно захищала себе і свою позицію. Мій шлюб страждав від моїх мук, і чоловік був у процесі розлучення зі мною. Він був неспасенний і не хотів мати нічого спільного з церквою. Хтось уклав копію „Приманки сатани“ до моїх рук. Я прочитала її — і за короткий час була повністю звільнена від образи та гіркоти. Коли мій чоловік побачив зміни в моєму житті, він примирився з Ісусом Христом і зупинив процедуру розлучення». Чоловік у цей час стояв біля своєї дружини, усміхаючись. Коли вона закінчила ділитися свідченням, він підтвердив чудові зміни у своєму житті та домі!

Я знаю силу та реальність цього полону. Роками я був заручником своїх онімілих мук. Ця книжка не теорія; це Боже Слово, що стало плоттю. Вона сповнена істин, через які я пройшов особисто. Я вірю, що це зміцнить вас. Коли ви читатимете цю книжку, попросіть Учителя примножити вашу віру! Зі зростанням віри Він отримає славу й ви будете наповнені радістю! Нехай Бог щедро благословить вас.

Авторское издание, 2021
Язык: Украинский
ISBN оригинала: 978-1-937558-03-1
Оригинальное название: The Bait of Satan
Другие книги автора
Джон Бівер, 8 книг
Читать