subscription
128 pages 1 hour of reading

Божа мудрість в щоденному житті

Кожну людину на життєвому шляху підстерігають важкі та, здавалося б, нерозв’язні ситуації, безвихідні тупики. Як уникнути їх? Чи можна так прожити життя, щоб в кінці її, озирнувшись назад, з чистою совістю відчути радість і задоволення?

Творець, безмірно люблячи людство, передав йому Свої закони і поради через Біблію, а пізніше виявив Свою мудрість і неземну любов до нього через Сина Свого, Ісуса Христа. Уникнути безвихідних тупиків і смертельних пасток ми можемо тільки в тому випадку, якщо будемо беззастережно виконувати вказівки Господа, викладеним в Святому Письмі.

Книга Приповістей Соломона — це збірник Божественних порад, яких потребує кожна людина. Автор її — Сам Бог. Цар Соломон тільки точно передав людям Його думки. Цінні і повчальні настанови, записані Богом в цій книзі, виражені в доступній формі і легко запам’ятовуються. Господь не цурається гумору, передаючи Свої справедливі і добрі закони у вигляді притч, яскраві образи яких жваво, виразно і наочно пояснюють і ілюструють суть істини.

Дані притчі допомагають зрозуміти, що жодна людина не в змозі виконати Божий закон через гріховність своєї природи, тому всі ми потребуємо Спасителя, Який позбавив би нас від тягаря гріхів і дав силу жити правильно. Книга Приповістей направляє людину до Христа, Який один може прощати гріхи і надавати щоденну допомогу, давати мудрість і силу для подолання труднощів. Божі притчі вказують, якими ми повинні бути і як нам боротися з витонченими спокусами сатани.

Книжка яку ти тримаєш в руках актуальна для будь-якого віку. Батьки знайдуть в ній слова мудрості і розуму, завдяки яким вони зможуть допомогти своїм дітям вирішити проблеми, що постають на їхньому шляху, і захистити їх від згубного впливу навколишнього гріховного світу, навчивши на практиці використовувати поради та настанови Господа.

Christian Enlightenment, 2020
Language: Ukrainian
Original title: Путеводные истины
Author's other books
Show all
Райннон Вебер, 1 book
Preview