бесплатно
400 страниц 11 часов чтения

Надзвичайна посвята

Книга «Надзвичайна посвята» присвячена тим, хто вибрав смерть, а не зречення, хто обрав віру, а не страх, і вважав за краще свідчити, а не стояти осторонь. Тим, кого світ був не вартий.

Страждання за віру і мучеництво для звичайної людини асоціюються з християнами минулих століть. Але ми знову і знову переконуємося в тому, що страждати за віру в Христа доводиться і в сучасному світі. Тих, хто піддається гонінням, що живуть в різних державах з різним суспільним ладом, що належать до різних культур і конфесій, об’єднує надзвичайне посвячення Христу.

Вірні Богу люди, про яких ви дізнаєтеся з книги «Надзвичайна посвята»,— не жертви, а переможці. Одні з них — учні Ісуса, інші — мученики сучасності. Їх гонителі — римляни і румуни, комуністи і мусульмани. Але кожен з них — для нас приклад надзвичайного посвячення Христу. Віра Божих дітей, історії про яких ви знайдете на сторінках цієї книги, перевершила основний людський інстинкт — інстинкт самозбереження.

Яка ж сила робить їх такими надзвичайно присвяченими? — Їхня віра в Господа Ісуса Христа. Поєднані з вірою у Христа і бажанням наблизити Його царство, страждання зміцнюють серце християнина, спонукають його радісно й охоче жертвувати собою, щоб отримати нагороду нетлінну.

На кожен день року для читання призначено одну розповідь, доповнену цитатою з Біблії і висновком, над яким варто поміркувати.

Голос мучеников, 2011
Язык: Украинский
ISBN: 978-617-503-077-6
Оригинальное название: Extreme Devotion
Читать