free
140 pages 4 hours of reading

Катовані за Христа

Книга Річарда Вурмбранда «Катовані за Христа» була написана відразу ж після його звільнення з румунської комуністичної тюрми, де він провів чотирнадцять років. Вона була написана чорнилом і сльозами. Бог благословив це свідоцтво пастора і використовував для досягнення Своєї мети. Ми не перестаємо дивуватися тому, як Бог і нині використовує це свідоцтво для зміцнення Тіла Христового.

Пастор Ричард Вурмбранд — це той, чиє життя є відображенням святості і мучеництва. Не через смерть, а завдяки тому, що він ніс свідоцтво життя Христового і зазнав такі страждання за Нього, в порівнянні з якими смерть була б набагато краще.

Книга «Катовані за Христа» не тільки розповідає про обставини життя пастора, який страждав від рук жорстокого комуністичного режиму, вона описує віру і стійкість людини, який повністю присвятив себе Христу і прагнув розповісти правду оточуючим. Саме ця істина жваво встає на кожній сторінці, змінюючи мислення християн в різних країнах світу і нагадуючи їм, що навіть зараз брати і сестри терплять нестерпні страждання і вмирають за своє свідоцтво про життєву силу Ісуса Христа.

Ми молимося, щоб це свідоцтво продовжувало жити і допомогло нам, сучасним послідовникам Ісуса Христа, глибше пізнавати Його, свої відносини з Ним і свій земний борг — свідчити про Істину.

Це ювілейне видання «Катованих за Христа», приурочено до 30-ї річниці від дня першого виходу книги в світ, є російською та українською мовами.

Voice of the Martyrs, 2011
Language: Ukrainian
ISBN: 978-617-503-061-5
Original title: Tortured for Christ
Author's other books
Show all
Річард Вурмбранд, 3 books
Read